Downtown Decorations

Jesu li promjene u Air Serbiji napredak ili nazadovanje 1 dio

Prijevoznik Europe. Svakako bitno prije Lufthanse i ostalih velikih igrača. I još forsirate činjenicu da su prije bile nebitne i nepoznate https://podgorica.taxi/ kompanijice, iako bog te pitaj što je bilo sa tim avionima za njih (franšiza, uzeti za druge, stored, ACMI…). Hvala na podacima i linku.

Prvo ste govorili da je Maersk Air charter pa kad sam Vam dokazao da nije tako onda ste krenuli sa mozda ovo mozda ono teorijama. I dalje je ostalo ignorisano pitanje kad je to Swiss pravio codeshare sa charter prevozicima. U posljednjoj predratnoj godini (ljeto 1991.) JAT je imao fascinantan broj linija u usporedbi sa današnjim brojem.

Leto 2023

A taj subjektivni stav o stjuardesama i pilotima stvarno je bio prisutan. No, o tome o članku koji će ići za koji mjesec. Ove uspomene su mi napravile da sam odlučio pisati o romantičnim vremenima letenja, podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ mislio nema se tu napisati više od 3-4 kartice teksta. A onda sam samo toliko natuknica napisao koje su mi ovako iz glave izletjele. Bit će to jedan izvrstan članak koji ću sa guštom napisat.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Kao prvo poreski obveznici Srbije bi morali biti jako besni, da je ASL direktno ili indirektno progutala nekoliko stotina miliona evra iz budzeta RS. Niti broj zaposlenih, https://taxi-travel.me/ niti indirektna zarada na turistima to ne opravdava. Ne opravdava cak ni podzianje vrednosi ANT-u jer je ANT-ova sudbina vezana za ASL ( i transfer, o tome kasnije).

London, Avio karte Beograd London

Februara, avion Potez-29, pod imenom „Beograd“, poleteo na prvoj domacoj redovnoj liniji Beograd – Zagreb. ORGANIZATOR  zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR  zadržava pravo izmene u programu Putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 2 putnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *